Over mijzelf

Al sinds mijn middelbare schooltijd ben ik geïnteresseerd in voeding.
Na mijn Atheneum ben ik naar de Hogere Hotelschool in Maastricht gegaan, waarvoor ik in 1982 mijn diploma behaalde. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in verschillende hotels en instellingen, waaronder Hotel "Het Mastbosch" in Breda, Verpleeghuis "De Herven", Bejaardentehuis "De Gervenhof" en "Huis ter Aa" in Den Bosch. Tijdens deze management opleiding wordt veel aandacht besteed aan voeding en gezondheid. Een van de examenopdrachten is dan ook een voedingsanalyse maken.
Een tweede passie van mij is het om gezond en lekker te bakken en koken. Ik ga er van uit dat je dat ook kunt bereiken door vegetarisch te eten. Om me nog verder te bekwamen in deze richting en weer op de hoogte te zijn van alle noviteiten ben ik in mei 2003 gestart met de cursus voedingsconsulente, die ik met goed gevolg heb afgerond. Daarna heb ik ook nog cursussen gevolgd op het gebied van emotie eten en voeding voor ouderen.

© 2018 vcit.nl

Deze website maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken.
De cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.
Kijk voor meer informatie onze privacyverklaring.